Webdesign WordPress

Je wilt iets uitstralen, iets unieks, iets eigens! Dit moet vertaald worden in een WordPress website maar je wilt geen dertien in een dozijn website? Dan moet er een webdesign ontwikkeld worden, een WordPress webdesign.

Met WordPress kun je alle kanten op dus qua design kun je vrijwel helemaal los gaan want wij, bij Internetbureau Precies, kunnen alle designs omzetten tot een goed functionerende WordPress website.

Van webdesign naar WordPress website

Gevestigd in het creatieve hart van Breda maken ze bij Precies ontzettend mooie en unieke webdesigns voor WordPress. Er wordt meegedacht en ze maken een geweldig design helemaal naar jouw wensen. Hoe gaat dit dan in zijn werk? In enkele korte stappen zullen we de werkwijze van Precies Internetbureau uitleggen:

  1. Ze maken in Photoshop een design van de Homepage, daar starten ze altijd mee
  2. Als er een akkoord is op de homepage zullen er designs gemaakt worden vervolgpagina’s
  3. Als het design klaar is en er is akkoord om te ontwikkelen zullen zij alle designs omzetten naar templates. Deze templates kun je gebruiken voor het aanmaken van nieuwe pagina’s binnen je website.
  4. Wanneer alles naar tevredenheid is zullen zij de website ook nog online plaatsen op één van de beste hosting platformen beschikbaar. Zo ben je ook nog eens voorzien van een mega snelle website.

Precies, een eigen en uniek webdesign

Naast de voordelen die WordPress biedt kan een eigen webdesign, gemaakt naar jouw wensen, ook meer omzet genereren. Voordat er gestart wordt met de ontwikkeling van het WordPress webdesign wordt er ook gesproken over de doelen die er behaald moeten worden met de website. Dit kan van alles zijn, contactmomenten, product kopen, formulieren invullen, bellen. Als de doelen van de website duidelijk zijn kan hier tijdens het ontwikkelen van het webdesign ook rekening mee gehouden worden.

Precies Internetbureau zorgt er dan voor dat er goed CTA’s (Call to Actions) aanwezig zijn op de website en USP’s (Unique Selling Points) zodat jij het maximale rendement kan halen uit je website.

Onthoud dus goed dat dit al begint bij een goed webdesign!