Wat u moet weten over Raspberry Pi

RaspberryPi is een klein apparaatje dat dienst doet als minicomputer. De grootte van dit apparaat is als een creditcard. Hoewel het formaat klein is, kan dit apparaat veel mogelijkheden bieden, net als een gewone computer. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken om een ​​computerprogramma te maken, films te kijken, videogames te spelen en nog veel meer. Dit apparaat is voorzien van HDMI en USB aansluiting. U kunt dit apparaat dus aansluiten op een televisie of andere brede schermen voor een grotere weergave. Je kunt dit apparaat zelfs verbinden met het internetnetwerk. Als u geïnteresseerd bent om dit minicomputer apparaat aan te schaffen, kunt u terecht op www.sossolutions.nl.

Waar is RaspberryPi voor?

Raspberry Pi kan voor alles worden gebruikt. Het kan uw desktop-pc vervangen. Met dit apparaat stel je de speelautomaat in. Als je het leuk vindt om Minecraft te spelen, kun je via dit apparaat een Minecraft-server bouwen. Daarnaast kun je Pi gebruiken om een ​​robot te besturen. Bovendien kan dit apparaat handig zijn voor mensen die van videografie houden. U kunt Pi gebruiken om stop-motion video en time-lapse-video te maken. Het algemene gebruik van dit apparaat is echter om de taalprogramma’s zoals Phyton en Scratch te leren. Pi kan alles wat uw pc ook kan. U kunt wat documenten typen, internetten, video’s bekijken en nog veel meer.

Waar koop je een Raspberry Pi?

Als u Raspberry Pi-producten wilt aanschaffen, kunt u terecht bij SOS-oplossingen. Deze webshop biedt verschillende soorten RaspberryPi starterskits aan. Deze winkel biedt ook apparatuur en accessoires om uw apparaat compleet te maken. U kunt bijvoorbeeld voeding, touchscreen, camera, HDMI-adapter en vele andere producten aanschaffen. Raspberry Pi is niet alleen een handig apparaat voor volwassenen. Ook voor kinderen biedt dit apparaat verschillende voordelen. De kinderen kunnen ook leren programmeren. Dit apparaat is compact waardoor je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.