Training ethical hacker

Gedurende een training ethical hacker leer jij erg veel wat iedere organisatie wel in zich zou willen hebben. Je leert namelijk een systeem optimaal te beveiligen en zo kun je het beschermen tegen hackers. Het lijkt tegenwoordig iets wat dagelijks in het nieuws is, hackers zijn namelijk erg actief en het zou zomaar je eigen bedrijf kunnen zijn en wat doe je dan? Het is goed dat je bescherming zelf kunt realiseren en dan kun je dat ook elders aanbieden. Bedrijven zijn op zoek naar mensen zoals jij omdat zij willen dat niemand bij de gegevens kan. Je kunt nagaan wat jij hen te bieden hebt en dit dan ook laten zien. Maar eerst maar eens in de praktijk kijken wat jij nog kunt leren, er zijn namelijk iedere keer weer nieuwe technieken die in de praktijk gebruikt worden. Jij wil deze blokkeren, ontdekken en dan zorgen dat je een site of systeem goed kunt beschermen. Daar kun jij dan nou ook werk van maken en daar dan ook je geld mee verdienen als je het leuk vindt om te doen.   

ethical hacker

Wat leer je bij de training ethical hacker?

Het voordeel van een training ethical hacker is dat je ook 12 maanden toegang hebt tot de e-learning en dan ook nog eens 12 maanden toegang hebt tot de officiële Instructor led training modules. Ook heb jij nog eens 6 maanden toegang tot EC-Council’s virtuele labs (iLabs). Na de training ben je in het bezit van een officieel EC-Council examenvoucher en krijg je een certificaat van deelname. Ben je ook werkzaam als IT-professional dan leer je erg veel nuttige zaken tijdens deze training. Je gaat de systemen goed leren beschermen en dat is wat een organisatie in deze tijd zeker nodig heeft. Je weet dan ook zeker dat je altijd voldoende werk hebt want een bedrijf kan een persoon goed gebruiken die systemen kan beschermen. Wacht daar dan ook niet mee, maar zorg dat jij de training ook gaat volgen en laat anderen weten wat jij voor hen kunt betekenen. Voor een bedrijf ben jij een echte meerwaarde en zo kun jij jezelf ook promoten!

ethical hacker

Wat doet een ethische hacker?

Je gaat op zoek naar beveiligingslekken, maar je gaat er dan geen misbruik van maken, je gaat beveiligingsproblemen rapporteren en waar mogelijk ook verhelpen.  Er zijn veel onderwerpen die aan bod komen en daarbij kun je denken aan de noodzaak voor ethisch hacken, maar ook sniffing, malware, webservers en het hacken van applicaties. Maar ook het item mobiele apparaten hacken, SQL injections en social enginering komt hier naar voren. Ook over firewalls kom je veel te weten. Het is goed dat jij je er ook in gaat verdiepen en dan zelf in gaat zien dat je niet gemist kunt worden. Mocht je nog vragen hebben dan kun jij deze ook stellen aan ons en wij zullen deze snel beantwoorden. We staan iedere dag voor je klaar en horen het graag als je de training bij ons komt volgen.