Start van je nieuwe werk

windows-10-home-licentie

Ben je net begonnen met een nieuwe baan of sta je op het punt om net te beginnen. Dan is deze vraag erg belangrijk om te antwoorden, namelijk: Heb je al je spullen al op orde? Een goede voorbereiding is het halve werk en daarom dat wij je erop attenderen dat je dus zorgt dat je alles bij de hand hebt voor een goede start van je nieuwe baan. Heb je net een laptop aangeschaft, dan is het bijvoorbeeld al fijn dat je microsoft office 2016 pro hebt gedownload mocht je een kantoorbaan hebben gekregen. Nog meer belangrijke punten om je eerste werkdag goed te starten vindt je hier.

Spullen die van pas komen

Misschien heeft je kantoor dit allemaal al klaar liggen, maar door het vele thuiswerken heb je software wellicht ook gewoon thuis nodig. Denk aan bijvoorbeeld materialen om te schrijven. Heb je bijvoorbeeld aan pennen en potloden gedacht? Bij pennen zou je kunnen denken aan een normale pen en een rode pen. Als je denkt aan potloden vergeet dan niet om een puntenslijper en een goede gum aan te schaffen! Een notebook en bijvoorbeeld werkmappen waar je verschillende tabs in hebt is ook niet erg ongebruikelijk om te hebben wanneer je gaat werken. Zo houdt je al je documenten makkelijk bij. Ook niet verkeerd om te vergeten is een goede agenda.

Schrijf de deadlines op

Door deadlines op te schrijven en te checken voorkom je stress en dit geeft je dus ontspanning in je hoofd. Daarnaast is het handig om een goede computer te hebben en ook een ergonomische werkplek, zodat je geen abonnement hoeft af te sluiten bij de fysiotherapeut… Vergeet tot slot de softwares niet zodat je optimaal kunt werken op je laptop of computer. Als je deze spullen allemaal hebt ben je in ieder geval helemaal klaar voor je nieuwe baan, ten minste check nog even bij je werkgever of er nog andere spullen zijn die je nodig hebt, want misschien heb je wel helemaal geen kantoorbaan of een thuiswerk functie. Kies daarnaast bijvoorbeeld voor een Windows 10 home licentie.