Maak kennis met verfsjablonen

Het eindresultaat heeft u vast al eens gezien, die mooie strakke gespoten letters op een vlakke wand of andere ondergrond. Maar weet u ook hoe dit tot stand is gekomen? Wij wel. Verfsjablonen zijn namelijk een perfecte manier om uw boodschap of slogan onder de aandacht te brengen. Verfsjablonen worden gemaakt uit een 1,5 millimeter dik aluminium of uit 2 millimeter dik pvc. Uit deze materialen worden letters gefreesd. Niet alleen letters, ook logo’s kunnen hierin worden meegenomen. Hierna worden de uitsparingen in het metaal bespoten op de gewenste ondergrond. Wanneer het sjabloon wordt verwijderd, is er een strak vormgegeven woord, zin of logo zichtbaar. Een eenvoudige, maar doeltreffende manier om op te vallen dus.

Vormen van verfsjablonen

Verfsjablonen zijn geschikt voor veel soorten ondergronden. Niet alleen op vaste onderdelen als muren of hout. Ook op bekisting of kratten kan een verfsjabloon het erg goed doen. Ook kunnen de sjablonen goed gebruikt worden voor zandstralen, voor het maken van aanduidingen op betonnen wanden of zelfs op straat! Hier kunt u kiezen welke vormen of letters u wilt tonen. De sjablonen zijn er namelijk in veel verschillende vormen. Het is maar net wat er bij de uitstraling van uw onderneming of project past.

Iets voor uw onderneming?

Natuurlijk is er veel meer mogelijk met verfsjablonen. Heeft u een specifieke wens of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan is het aan te raden om dit zeker even bij experts neer te leggen. De professionals van Bosman Reklame hebben ruim veertig jaar ervaring in deze vorm van visuele reclame. Neem dan ook vooral even contact op, de medewerkers voorzien u graag van antwoord op uw vragen en gedegen advies.