Excel tips zijn super handig voor jouw administratie

Excel tips

Excel tips Sinds ik gebruik maak van verschillende Excel tips is het doen van mijn administratie een stuk minder werk dan daarvoor. Ik had hier zelf toen ik begon in mijn huidige functie helemaal geen ervaring mee. Daarom kostte het mij in het begin veel tijd om alles gedaan te krijgen en was ik vaak een stuk langer bezig dan eigenlijk de bedoeling zou zijn. Gelukkig kreeg ik van een collega op een gegeven moment een tip om eens een kijkje online te nemen. Zij had namelijk een site ontdekt waar ze veel informatie gaven over het gebruik van dit programma. Diezelfde middag heb ik dat nog gedaan en daar ben ik erg blij mee.

Hier vind je de beste Excel tips

Excel tips

Toen ik ging zoeken voor Excel tips kwam ik uit bij een website die hier volledig in gespecialiseerd is. Het fijne daaraan is dat je echt alles wat je wilt weten, vinden kunt hier. Zelf heb ik daar toen veel nieuwe kennis opgedaan, bijvoorbeeld over het maken van draaitabellen. Hiermee kun je gemakkelijk verschillende variabelen met elkaar combineren en berekeningen maken. Ook wist ik voorheen niet hoe ik gemakkelijk een tabel kon wijzigen in zijn geheel, maar hier is gewoon een functie voor.

Een hele grote vooruitgang

Sinds ik al deze Excel tips gebruik, ben ik veel minder tijd kwijt met het doen van mijn werkzaamheden. Daarnaast probeer ik regelmatig nog eens een kijkje online te nemen om artikelen te lezen over dingen die ik nog niet weet. Daardoor houd ik mijn kennis up to date en blijf ik bijleren. Over een tijdje komt er hier een nieuwe medewerker werken om mij te ondersteunen en ik zal haar dan ook direct doorverwijzen hierheen. Mocht jij zelf meer willen weten over dit dataverwerkingsprogramma, dan moet je hier zeker eens een kijkje gaan nemen!