De iPad: de beste aanbiedingen voor de revolutionaire tablet van Apple

Wat kunnen we zeggen over de iPad van Apple? Elke keer wanneer we denken dat één van hun concurrenten hen eindelijk voorbij zal streven, bedenken ze weer iets revolutionairs en zetten ze de markt op zijn kop. Het ging niet anders bij de introductie van de iPad, de eerste tablet geproduceerd door Apple. Dankzij de verscheidene functies en mogelijkheden van deze tablet, was de iPad vanaf het begin een enorme hit. Ook jij kunt genieten van deze gadget, want via deze site vind je de beste iPad aanbieding bij online verkooppunten zoals Bol.com, Coolblue, Expert en MediaMarkt.

Verschillende iPad modellen

De iPad is verkrijgbaar in verschillende modellen. Deze hebben allen hun eigen voor- en nadelen, waarbij het van belang is dat je zelf kijkt wat je nu eigenlijk verlangt van jouw iPad. Voor de volgende modellen zijn mooie iPad aanbiedingen te vinden:

  • iPad: het originele model. Inmiddels zijn van de reguliere iPad zes generaties verschenen, waarvan (logischerwijs) de iPad 6 de meest recente editie is. Zoals je mag verwachten van Apple, is iedere generatie iPad een verbetering ten opzichte van de voorgaande generatie. Het is niet voor niets dat elke nieuwe iPad elke keer weer de moeite waard is.
  • iPad mini: een kleinere versie van de originele tablet. Gemakkelijker te vervoeren, compacter maar tevens met iets minder mogelijkheden.
  • iPad Air: deze lichtere variant bevat een snelle processor, waardoor dit model vergelijkbaar is met standaard modellen.
  • iPad Pro: voor de echte professional. Gericht op het efficiënt uitvoeren van de ingewikkeldste taken die veel geheugen vergen.