DailyPhone een echte topwinkel!

Dailyphone

DailyphoneIk heb onlangs mijn telefoon laten repareren bij DailyPhone in Arnhem. De reparatie bestond uit een vervanging van het scherm. Ik ben erg tevreden over de winkel en beloofde terug te komen als er weer wat zou mankeren aan mijn telefoon. Gister ben ik weer terug gekomen maar niet voor mijn eigen telefoon. Ik kwam terug voor de telefoons mijn zoontjes. Zij hadden beide precies hetzelfde; een kapot scherm.

Ik wist al wel een adresje

Toen mijn zonen er mee aan kwamen zetten werd ik toch wel een beetje boos. Zeker omdat ze de telefoons nieuw hebben. Maar na lang discussiëren kwam het er op neer dat de telefoons toch gemaakt moesten worden. Wat wel scheelde was dat ik al een adresje wist en dat we daarom dus niet op zoek hoefden te gaan, namelijk DailyPhone.

Werd na 3 kwartier al gebeld!

Dailyphone

Toen ik na enige tijd weer binnen liep bij DailyPhone in Arnhem, keken ze een beetje verbaasd. Ze gingen er misschien vanuit dat de eerdere reparatie van mijn eigen telefoon niet goed gelukt was. Maar ik vertelde dat dat niet het geval was. Daar waren ze heel blij mee. Ik vertelde ook dat ik de telefoons van mijn zoontjes wilde laten repareren. Ik kreeg daarop als antwoord te horen dat ik binnen een uur weer terug kon komen voor het ophalen van de telefoons. Ik vertrouwde hier sterk op want ik vond DailyPhone uit mijn eerdere ervaringen al een hele goede winkel. En ik kon er inderdaad op vertrouwen want ik werd na 3 kwartier al gebeld!