Cursus voor gevorderden

Autocad cursus

Als je de basiscursus hebt gevolgd dan is deze Autocad cursus een logisch gevolg daarop, wil je meer geavanceerde elementen leren van het programma dan kun je de cursus volgen. Omdat je met meerdere functies gaat werken, wordt er ook dieper ingegaan op dingen die je juist wel of juist niet moet doen om een duidelijke tekening te krijgen. Ook het hergebruiken van stukken uit je gemaakte tekening is een belangrijk item bij de cursus, tijdens de cursus krijgen de cursisten veel aandacht omdat er in kleine groepjes wordt gewerkt. Alle informatie en het lesmateriaal is eenvoudig in het Nederlands, en aan het eind van de cursus krijg je een certificaat. Wanneer je klaar bent met de cursus kun tekeningen maken op hoog niveau, met alle elementen die daarbij komen kijken.

Autocad cursus

Niveau begint al bij de basiscursus

Voordat je begint met de Autocad cursus heb je het hoge niveau al een beetje geproefd van de basiscursus, je breidt niet alleen je kennis uit maar leert ook om de mogelijkheden die er zijn nog meer te benutten en in te zetten om de effectiefste tekening te maken. Verder worden alle mogelijkheden besproken van de verschillende functies, en leer je deze ook in te zetten. Het programma AutoCad heeft zeer uitgebreide en geavanceerde opties die je allemaal leert, zodat je na de cursus in staat bent om op een zeer hoog niveau tekeningen te maken. Maatvoeringen en labels gebruiken is geen enkel probleem, dit komt allemaal aan bod tijdens de cursus. 

Analyseren van data

Statistieken en data analyse is tegenwoordig erg belangrijk om de informatie te krijgen die je wenst, met het softwarepakket R kun je dit doen. Door een R programmeren cursus te doen doe je mee met de vele mensen die dit al doen, met de taal ben je in staat om de taal toe te passen bij het uitvoeren van analyses. Om de basis te begrijpen wordt er op de eerste dag kennis gemaakt met de basis van het programma, hierbij leer je gegevens in te lezen. Ook het beantwoorden van eenvoudige vragen, door gegevensselectie is het begin van de cursus. Op de tweede dag ga je aan de slag met het maken van tabellen, ook marginalen berekenen komt aan bod. Ook de S3/S4 inzichten worden behandeld. 

Verfijnen van de basiskennis

Op de laatste dag van de cursus wordt er aandacht besteed aan het verfijnen van de basiscursus, heb je de cursus geheel doorlopen dan ben je in staat om een aantal werkzaamheden uit te voeren als model sectie methoden. Je bent tevens in staat om een aantal plot typen die veel gebruikt worden te produceren, aan te passen en te interpreteren. De geografische content wordt ook niet vergeten tijdens de R programmeren cursus, hierbij wordt onder andere aandacht besteedt hoe je deze moet lezen. De omgeving waar dit allemaal gebeurt is R studio (freeware), deze software leent zich uitstekend om de taken te doen die je nodig hebt tijdens de cursus. Op de website van geo-ict.nl vind je meer informatie over diverse cursussen.