Bezienswaardigheden Calpe om goed te genieten

Calpe bezienswaardigheden

Calpe bezienswaardigheden zijn er in alle soorten en maten. Jouw werk als ICT beheerder heeft veel tijd en energie gekost in de afgelopen tijd en daarom wil je nu op vakantie. Een populaire vakantiebestemming is tegenwoordig het Spaanse Calpe. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar het bezoeken is zeker de moeite waard. Er zijn veel bezienswaardigheden Calpe die je in het echt beter kan bewonderen dan vanaf een foto. In dit artikel worden er een aantal behandeld zodat jij erna weer goed kan richting op jouw ICT werk. Een goede verhouding tussen werk en ontspanning is namelijk belangrijk.

De grote berg van Calpe

Er zijn enorm veel redenen dat Calpe is uitgegroeid tot een populaire bestemming aan de Costa Blanca. Het heeft namelijk interessante bezienswaardigheden, zowel op cultureel gebied maar ook voor natuurliefhebbers en de meer actieve mens. De berg van Calpe is een gigantische rots van 332 meter die is verbonden met het vasteland. De rots bestaat uit kalksteen en is echt een wonder van de natuur. Er is een park met enorm zeldzame flora en fauna. Dit park trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers. Het is mogelijk om deze rots te beklimmen, hier is een reservering voor nodig. Dus waar wacht je op?

Calpe bezienswaardigheden

De rode wijk van Calpe

Mensen die werkzaam zijn in de ICT zijn vaak geïnteresseerd in architectuur. Dat komt omdat het in de ICT er ook om gaat hoe bepaalde systemen zijn ingericht, met gebouwen werkt het eigenlijk ook op die manier. Alles wordt bedacht om alles zo mooi mogelijk er uit te laten zien maar het ook goed te laten werken. Zo is er in Calpe een enorm mooi appartementencomplex met een mooie rode kleur. Alle appartementen zijn verbonden met elkaar door trappen en bruggen. Enthousiast geworden van dit alles? Wacht dan niet met het boeken van een vakantie.